Nieuwsafbeelding
26-10-2016 | 
Beste leden, ouders en andere betrokkenen,
Wij zijn verheugd dat we Ralph Freeman, vader van Bas en Floor en onze fluitmentor van het eerste uur bereid hebben gevonden om de lege plek in het bestuur op te vullen. We hopen dan ook op jullie steun voor zijn kandidatuur tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 december
Lees meer >>
12-10-2016 | 
Beste leden, 
 
In de week van 24 oktober tot en met 28 oktober is er geen training in verband met de herfstvakantie. 
Wel wordt er een trainers informatieavond gepland voor alle trainers op dinsdag 25 oktober. Houdt deze avond dus vrij als je trainer bent.  
 
Lees meer >>
5-10-2016 | 
Als het goed is heeft iedereen inmiddels de contributiemail van Club Collect namens VMHC ontvangen. Deze moet voor 1 november betaald zijn. Niet ontvangen? Graag een mailtje naar penningmeester@hockeyclubvlijmen.nl


Lees meer >>
4-10-2016 | 
Ben jij altijd al is benieuwd geweest hoe het is om in de heren 1 van Vlijmen te zitten?
Zou je graag is een dagje mee willen kijken met de mannen van het eerste team?
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
24-9-2016 | 
 
Beste leden, ouders en andere belangstellenden,
 
Volgende week krijgen alle D- tjes en de Jongste Jeugd  (E6-tallen,E8-tallen, Fjes, 4/5-jarigen) de boekjes voor de Grote Club Actie uitgedeeld na afloop van hun training.
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
27-10-2016 | 
De wintertijd gaat komende zaterdag in! De klok gaat dus 1 uur terug! Vergeet dus niet je wekker goed te zetten als je zondag moet spelen of een team wilt gaan aanmoedigen.
Nieuwsafbeelding
25-10-2016 | 
Vanavond werden alle trainers verwacht bij de trainersbijeenkomst. Er is veel informatie uitgewisseld! Trainers hebben een hoop geleerd en kunnen er weer tegenaan de komende weken, bedankt allemaal!!

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding
24-10-2016 | 
Na overleg is besloten het feest voor de A en B jeugd voor komende zaterdag te laten vervallen. Er blijkt te weinig animo te zijn voor een feest. Diegene die een kaartje gekocht hebben kunnen zich melden bij de evenementencommissie en krijgen dan tegen inlevering van het kaartje het geld terug.

Reageer ( reacties)

15-10-2016 | 
Beste leden en ouders, We hebben nog even om loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Het grootste gedeelte van de opbrengst gaat rechtstreeks naar onze club. Doe fijn als jullie allemaal nog even je best doen!

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding
23-9-2016 | 
Beste leden,
Het veldhockeyseizoen is nog maar net begonnen, maar de zaalhockeycommissie is ook alweer volop aan de gang. Langs deze weg informeren wij jullie alvast welke teams de zaal in kunnen en doen wij een dringende oproep voor zaalruimte.
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding
12-9-2016 | 
VOOR ALLE VMHC-JONGENS: TIPS EN TRUCS VAN HEREN 1 Wat is er nu leuker dan gewoon lekker pielen met bal en stick? Oefeningetjes die je behalve op het veld ook thuis in de tuin of op straat kunt doen? Trucjes, bal hooghouden, dat soort dingen.  Je leert er ook nog eens enorm veel van wat je op het veld, in de wedstrijden kunt
Lees meer >>
1-9-2016 | 
Beste leden,

Een enorme klus is wederom geklaard, het trainingsschema voor komend seizoen is rond. Onder Schema’s/Trainingsschema is te zien "wanneer/welk team/welke trainer/waar” traint.

Voor de trainers:
Lees meer >>
22-6-2016 | 
Het fysiospreekuur op de club is tijdelijk met vakantie en is morgen dan ook gesloten. Met trots mogen wij meedelen dat Fysiocompany Rijken - de Haren ook volgend seizoen weer actief is bij VMHC, en weer met een spreekuur op de club zelf. Iedereen van de club kan binnenlopen of een afspraak maken via 073-6232222, bij Bart Schuur. Verdere
Lees meer >>
27-1-2016 | 
Beste (ouders van) VMHC leden en goede vrienden,
Jullie zijn een poosje geleden gebeld met de vraag om de club financieel te helpen via de Vriendenloterij.
Hier  zijn veel (oud-)leden op in gegaan. Goed nieuws! Dit is zeer positief.
Lees meer >>
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 27 oktober 2016
Aantal leden (info) 694
Nu online 55
Vandaag jarig
Lara Broeren
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 15% |week: 33%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Vlijmense Dijk 59
5251 EL Vlijmen
secretaris@vmhc.nl

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970
Hockey Weekly